Приватне акціонерне товариство „Овручанка”(надалі за текстом-товариство), Код за ЄДРПОУ:02969691;місцезнаходження:Житомирська обл., м. Овруч, вул. Кiрова , буд.8, повідомляє про проведення чергових загальних зборів акціонерів (надалі за текстом- загальні збори), які відбудуться 25 квітня 2017 р. за адресою: Житомирська обл., м. Овруч, вул. Кiрова , буд.8 (в кабінеті №1 генерального директора товариства). Початок загальних зборів о 10 год 00 хв. Реєстрація учасників зборів буде проводитись 25 квітня 2017 р. за місцем проведення загальних зборів. Час початку реєстрації акціонерів 09 год. 00 хв. Час закінчення реєстрації акціонерів 09 год.45 хв. Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складається на 24 годину 19 квітня  2017 р.

Перелік питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів:

1.    Обрання голови та членів лічильної комісії.2.Обрання робочих органів, прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів.3.Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради, звіту виконавчого органу , звіту Ревізора за 2016 р. Затвердження висновків ревізора за 2016 р.4.Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2016 р.5.Розподіл прибутку і збитків  за підсумками діяльності Товариства у  2016 р.6.Припинення повноважень голови та членів наглядової ради товариства.7.Обрання членів наглядової ради товариства.8.Затвердження умов цивільно–правових договорів, що укладатимуться з головою і членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання вищевказаних  договорів.9.Припинення повноважень ревізора товариства.10.Обрання ревізора товариства.11.Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства, затвердження нової редакції Статуту Товариства. Визначення уповноваженої особи для підписання нової редакції Статуту та здійснення державної реєстрації нової редакції Статуту товариства.12.Прийняття рішення про приведення внутрішніх положень товариства у відповідність до нової редакції Статуту товариства та Закону України «Про Акціонерні товариства» шляхом затвердження положень в новій редакції.

Для проходження реєстрації учасникам зборів при собі мати документ, що посвідчує особу, для представників акціонерів додатково-довіреність, оформлену згідно з вимогами законодавства. Акціонери можуть ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з порядку денного загальних зборів, на підставі поданого запиту, в робочі дні та робочий час: з понеділка по п»ятницю  з 09-00 год. по 17-00 год. в кабінеті №1 генерального директора товариства, а в день проведення загальних зборів - за місцем їх проведення. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами –генеральний директор Левківська Г.І.. телефон для довідок: (04148) 4-27-04. Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: www.ovruchanka.ho.ua 

Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства (тис. грн.)

Найменування показника(тис.грн)

Період:Звітний2016 р

Попередній 2015 р

Усього активів                             

986,7

836,5

Основні засоби  (залишкова вартість)                           

517,0

264,5

Довгострокові фінансові інвестиції         

-

-

Запаси                                      

-

-

Сумарна дебіторська заборгованість

215,6

104,8

Грошові кошти та їх еквіваленти            

254,1

466,8

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)    

177,5

212,6

Власний капітал                            

715,6

715,6

Статутний капітал                          

0,7

0,7

Довгострокові зобов'язання                 

-

-

Поточні зобов'язання                       

93,5

120,9

Чистий прибуток (збиток)                   

177,5

212,2

Середньорічна кількість акцій (шт.)        

2504

2504

Кількість власних акцій,викупленихпротягом періоду шт                             

-

-

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду             

-

-

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)                                      

27

27

 

Повідомлення про проведення Зборів опубліковано в офіційному друкованому виданні Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку №52(2557)  від 17 березня 2017 року.

 


Проекти рішень  щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:

Проект рішення по питанню №1: затвердити лічильну комісію в складі 1-ї особи голови лічильної комісії. Обрати головою лічильної комісії- Карась Галину Іванівну. Проект рішення по питанню №2: Обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Левківську Галину Іванівну, секретарем загальних зборів акціонерів – Редчиць Оксану Артемівну. Затвердити тривалість доповідей – до 15 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 10 хвилин, проводити голосування по всіх питаннях проекту порядку денного окрім 7 за принципом: одна акція-один голос, під час обрання членів Наглядової ради, по питанню №7 проекту порядку денного проводиться кумулятивне голосування, збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.

Проект рішення по питанню №3: визнати звіт наглядової ради задовільним та затвердити звіт наглядової ради товариства за 2016 р. Визнати звіт генерального директора товариства задовільним та затвердити звіт за 2016 р. Визнати звіт та висновки ревізора товариства задовільними та затвердити звіт та висновки ревізора  товариства за 2016 р.

 Проект рішення по питанню №4: Затвердити річний звіт та баланс Товариства за 2016 рік.

Проект рішення по питанню №5: затвердити запропонований порядок розподілу прибутку і збитків товариства за 2016 р.

Проект рішення по питанню №6: Припинити з 25 квітня 2017 р повноважень голови та членів наглядової ради ПрАТ «Овручанка», а саме припинити повноваження: Левківського Сергія Миколайовича, Держимишко Тетяни Степанівни, Наконечної Галини Іванівни.

Проект рішення по питанню №7:проект рішення не наводиться в зв’язку із проведенням кумулятивного голосування.

Проект рішення по питанню №8: затвердити умови цивільно-правових договорів, які укладатимуться з головою і членами наглядової ради товариства. Встановити, що цивільно-правові договори укладаються на безоплатній основі. Обрати генерального директора товариства Левківську Г.І. особою, яка уповноважується на підписання вищевказаних цивільно-правових договорів.

Проект рішення по питанню №9: припинити з 25 квітня 2017р ревізора ПрАТ «Овручанка», а саме припинити повноваження Манель Антоніни Андріївни

 Проект рішення по питанню №10: Обрати на посаду ревізора товариства Манель Антоніну Андріївну з 25  Квітня 2017 року строком на 3 роки.

Проект рішення по питанню №11: внести та затвердити зміни та доповнення до статуту товариства шляхом затвердження нової редакції Статуту Приватного акціонерного товариства «Овручанка» та її реєстрації в державних органах влади. Уповноважити генерального директора товариства Левківську Г.І. підписати Статут в новій редакції та доручити їй  провести реєстрацію нової редакції Статуту товариства в державних органах влади у визначений строк.

Проект рішення по питанню №12: Затвердити нові редакції внутрішніх положень, а саме положення про загальні збори акціонерів товариства, положення про виконавчий орган товариства, положення про наглядову раду товариства, положення про ревізійну комісію товариства та принципи (кодекс) корпоративного управління товариства у відповідності до нової редакції статуту ПРАТ «Овручанка» та Закону України «Про Акціонерні товариства